La figura del Pop serà protagonista d’ “Històries Gegants”

El programa, que s’emetrà aquest divendres al Canal 33, és un homenatge a la imatgeria popular 

 

Aquest divendres 4 de març es retransmetrà el primer capítol del programa “Històries Gegants”. El Pop, gegant que va néixer d’una iniciativa entre l’Associació Amisol, l’Associació de Festes i la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona, serà un dels protagonistes. D’aquest gegant, construït al Taller Casserras, es destaca que és accessible per a tothom i que fomenta una festa inclusiva. El capítol s’emetrà el divendres les 22.10h al Canal 33 i es podrà veure en diferit per TV3 a la carta. 

 

L’objectiu del programa és conèixer les històries humanes de “creació, inspiració, superació, amor, impuls i lluita “ que hi ha al darrera de les figures folklòriques, segons expliquen els creadors.

No Comments

Post A Comment

X