BAR – CAFETERIA

El Bar del Casal és un punt d’encontre per a molts solsonins/es, un espai que treballa des de la mirada social per integrar a l’ àmbit laboral i social, persones amb discapacitat. És, en certa manera, una finestra del projecte d’Amisol, un altaveu de la realitat d’aquestes persones. Així, també tots els clients del servei de bar poden fer un un consum responsable, recolzant el dret de les persones amb discapacitat i contribuint amb el nostre projecte.

El Bar del Casal, està situat al centre de la població, com indica el seu nom en el Casal de Cultura de Solsona. Disposa d’una àmplia sala, lluminosa i acollidora, on promou la trobada d’entitats, famílies, i agrupacions de la comarca per celebrar-hi reunions, xerrades, tallers i celebracions de tot tipus.
També tenim una acollidora i discreta terrassa on es pot dinar, sopar o prendre un beure quan el clima ho permet i a l’estiu es dinamitza amb tot d’actes a l’aire lliure com sopars maridatges, concerts… oberts a tota la població
A part del servei de bar- cafeteria, comptem també amb una oferta d’àpats per a grups ideals per a sopars de colles, aniversaris i altres. Podeu consultar les nostres propostes d’àpats per a grups al següent enllaç: ÀPATS PER A GRUPS
A Finals de l’any 2009 l’Associació Amisol inicià la gestió del bar del Casal de Cultura de Solsona.

BAR CASAL

Segueix-nos a:

servei-de-bar

Servei de Bar

A Finals de l’any 2009 l’Associació Amisol inicià la gestió del bar del Casal de Cultura de Solsona.
S’ofereix un servei de bar adreçat al public en general, i en particular a les diverses entitats de la ciutat. Vol ser , al mateix temps, un espai dinamitzador d’actes i activitats culturals i d’oci, i des del 2011 es realitza, en col.laboració amb l’Ajuntament de Solsona, el servei de Menjador Entaula’t, adreçat al col.lectiu de gent gran residents a la comarca del Solsonès.

act-cultural2

Activitats culturals

També s’hi duen a terme activitats durant l’any com: sopars- concerts, espectacles, concerts-cafè, audicions, actes d’entitats locals, xerrades-col.loquis i projeccions per part de grups d’acció politica i social, aproximació del producte local mitjançant sopars maridatge…

catering-i-barres2

Càterings i barres d’esdeveniments

Els darrers anys, també s’ha expendit el servei, realitzant multiples barres i càterings a instal·lacions publiques de l’Ajuntament per a donar servei a actes d’entitats, clubs esportius i centres educatius.

revetlles2

Revetlles d’estiu i Festa Major

Des del 2014 es parcipipa en les revetlles d’estiu i de festa major que l’Ajuntament de Solsona realitza, gestionant el servei de bar, lloguer de cadires i realitzant el bingo de cada revetlla.

quiosquet2

Quiosquet de la Piscina Municipal

L’estiu del 2017 també s’ha iniciat la gestió del quiosquet de la Piscina Municipal de Solsona, on es dona servei de bar i es col·labora en diferents activitats dutes a terme dins el recinte com sopars a la fresca, esmorzars i aperitius en actes esportius de natació…

pavello2

Servei de Bar al Poliesportiu de Solsona

Enguany, durant el primer trimestre de l’any, l’Associació Amisol iniciarà la gestió del bar del poliesportiu de Solsona per donar servei als clubs ludicoesportius i campeonats esportius.

X