SERVEI D’HOSTALERIA

Els serveis d’hostaleria d’Amisol s’inicien a finals del 2009, amb la gestió del Bar del Casal. Des de llavors i fins al dia d’avui, s’han anat ampliant els serveis de restauració i gestió d’equipaments municipals.

Tot i això, el Bar del Casal és, d’alguna manera, una finestra o un aparador del projecte d’Amisol, un altaveu de la realitat de les persones ateses a la nostra entitat. És un punt de trobada per a la comunitat local, un espai que treballa des de la mirada social per a incloure en l’àmbit laboral i social persones amb discapacitat.

D’aquesta manera, totes les persones usuàries dels nostres serveis fan un consum responsable, recolzant els drets de les persones amb discapacitat i contribuint amb el nostre projecte.

BAR CASAL

Segueix-nos a:

servei-de-bar

Bar del Casal

El Bar del Casal s’ubica al centre de la població. Com indicia el seu nom se situa en l’emblemàtic edifici del Casal de Cultura de Solsona. Disposa d’una àmplia sala, lluminosa i acollidora, que promou la trobada d’entitats, famílies i agrupacions de la comarca per fer-hi reunions, xerrades, tallers i celebracions de tota mena. També té una terrassa acollidora i tranquil·la on es pot dinar, sopar o gaudir d’un aperitiu amb vistes al Castellvell. La terrassa, que està tancada i és un espai segur, compta amb un parc infantil. Per tant, és ideal per a famílies amb infants.

Des d’Amisol donem suport als productors locals i, és per això, que una gran quantitat dels nostres productes són del territori. Oferim una àmplia carta especialitzada en entrepans elaborats i torrades. També hi trobareu amanides i tapes guisades amb recepta pròpia, que podeu degustar en un entorn agradable acompanyades de vins de proximitat. A més, tenim una selecció de pastisseria americana elaborada de forma casolana, perquè endolceixi els vostres berenars, esmorzars, aniversaris o postres.

Si voleu venir amb un grup gran, organitzem àpats personalitzats segons les necessitats. I si teniu ganes de regalar l’essència del Bar del Casal preparem capses regals d’esmorzars per a començar el dia amb un somriure. També des del 2011 es realitza, en col.laboració amb l’Ajuntament de Solsona, el servei de Menjador Entaula’t, adreçat al col.lectiu de gent gran resident a la comarca del Solsonès.

Contacte: 973 48 08 11/ 638 66 50 35

act-cultural2

Activitats culturals

El Bar del Casal és un espai polivalent, obert a totes les iniciatives i projectes que neixin de la comunitat local. S’hi han dut a terme sopars-concerts, espectacles, concerts-cafès, audicions, actes d’entitats locals, xerrades-col·loquis i projeccions per part de grups d’acció política i social, presentacions de llibres…

Contacte: 621 27 08 15

catering-i-barres2

Càterings i barres d’esdeveniments

S’organitzen múltiples barres i càterings per a instal·lacions públiques de l’Ajuntament o per a particulars, per a donar servei a actes d’entitats, clubs esportius i centres educatius. Les barres i els càterings són personalitzats i s’adapten a les necessitats de cada client.

Contacte: 621 27 08 15

revetlles2

Revetlles d’estiu i Festa Major

Des del 2014 es participa en les revetlles d’estiu i de Festa Major que l’Ajuntament de Solsona organitza. Es gestiona el servei de bar, el lloguer de cadires i es realitza el bingo de cada revetlla.

Contacte: 621 27 08 15

WhatsApp Image 2022-03-16 at 09.56.09

Suport a menjadors de centres educatius

Donem servei de suport a cuina de l’Institut Francesc Ribalta, amb la inclusió d’una persona amb discapacitat.

Contacte: 621 27 08 15

CONEIX EL BAR DEL CASAL I LA SEVA TERRASSA:

X