SERVEI D’OCI

L’oci és fonamental en la vida de les persones, contribueix a la millora de la qualitat de vida, millora les relacions personals, el benestar físic i emocional. Les persones amb discapacitat no gaudeixen plenament del seu temps de lleure de manera lliure, autònoma i inclusiva, a causa de factors personals i factors de l’entorn. Per aquest motiu és necessari la creació d’espais i serveis que ajudin a la persona a sentir-se realitzada, motivada i que forma part de la comunitat.

Per cobrir aquestes necessitats l’Associació Amisol ha posat en marxa el nou servei d’oci que es basa en:

La inclusió de la persona en la comunitat

Se centra en la persona i en la seva autodeterminació

Treballa la igualtat i la no discriminació cap a les persones de tots els col·lectius

Millora la qualitat de vida i potencia el desenvolupament integral de la persona

Per tal d’aconseguir els objectius marcats, el servei oferirà els següents tipus d’activitats:

reunion

ACTIVITATS INDIVIDUALS I GRUPALS

S’organitzen o es planifiquen activitats, siguin pròpies o comunitàries. Aquestes parteixen dels interessos i demandes de les persones i se’ls intenta proporcionar el suport segons les seves necessitats, per tal que puguin gaudir-les. Per a determinades activitats, s’ofereix un programa d’acompanyament i seguiment perquè la persona pugui gaudir plenament amb altres persones que tenen els mateixos interessos.

equipo (2)

SINERGIES AMB LA COMUNITAT

Per tal de garantir el dret a gaudir del temps lliure, cal fomentar la inclusió social, creant un conjunt d’oportunitats i experiències perquè totes les persones, independentment de les seves característiques i necessitats, puguin sentir-se part de la comunitat. Per això, és necessari fomentar les sinergies i el treball en xarxa amb les entitats del territori per aconseguir conjuntament un  Solsonès inclusiu que millori la qualitat de vida dels seus ciutadans.

solsonès

SOLSONÈS ACCESSIBLE

Amisol vol esdevenir un referent en l’oci inclusiu i la inclusió comunitària, per tal que les persones, que així ho vulguin, tant del territori com d’altres indrets, puguin gaudir d’activitats accessibles i adaptades, fomentant els recursos de la comarca.

Subvencionat per:

X