SERVEI D’OCI

L’oci és fonamental en la vida de les persones, contribueix a la millora de la qualitat de vida, millora les relacions personals, el benestar físic i emocional. Les persones amb discapacitat no gaudeixen plenament del seu temps de lleure de manera lliure, autònoma i inclusiva, a causa de factors personals i factors de l’entorn. Per aquest motiu és necessari la creació d’espais i serveis que ajudin a la persona a sentir-se realitzada, motivada i que forma part de la comunitat.

Per cobrir aquestes necessitats l’Associació Amisol ha posat en marxa el nou servei d’oci que es basa en:

La inclusió de la persona a la comunitat

Es centra en la persona i en la seva autodeterminació

Treballa la igualtat i no discriminació cap a les persones de tots els col·lectius

Millora la qualitat de vida i potencia el desenvolupament integral de la persona

Per tal d’aconseguir els objectius marcats, el servei oferirà els següents tipus d’activitats:

reunion

ACTIVITATS INDIVIDUALS I GRUPALS

S’organitzen o es planifiquen activitats, siguin pròpies o comunitàries. Aquestes parteixen dels interessos i demandes de les persones i se’ls intenta proporcionar el suport segons les seves necessitats, per tal que puguin gaudir-les. Per a determinades activitats, s’ofereix un programa d’acompanyament i seguiment per tal que la persona pugui gaudir plenament amb altres persones que tenen els seus mateixos interessos.

equipo (2)

SINERGIES AMB LA COMUNITAT

Per tal de garantir el dret a gaudir del temps lliure, cal fomentar la inclusió social, creant un conjunt d’oportunitats i experiències perquè totes les persones, independentment de les sees característiques i necessitats, puguin sentir-se part de la comunitat. Per això és necessari fomentar les sinergies i el treball en xarxa amb les entitats del territori per aconseguir conjuntament un  Solsonès inclusiu que millori la qualitat de vida dels seus ciutadans.

solsonès

SOLSONÈS ACCESSIBLE

Amisol vol esdevenir com a referent en l’oci inclusiu i la inclusió comunitària, per tal que les persones, que així ho vulguin, tant del territori com d’altres indrets, puguin gaudir d’activitats accessibles i adaptades, fomentant els recursos de la comarca.

Subvencionat per:

X