Amisol s’ha acollit per segon any al programa de treball i formació ACOL del Servei d’Ocupació de Catalunya

El nou treballador que s’ha incorporat formarà part de l’equip de la Serradora  

 

L’Associació Amisol ha incorporat enguany una persona al seu equip de la Serradora, gràcies al programa ACOL, un Programa de Formació i Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) destinat a persones amb autorització de residència temporal. Des de l’entitat s’ha facilitat un contracte de treball a jornada completa durant un any a un home migrat que complia els requisits específics per acollir-se al programa.  

Durant aquest any, se li han assignat tasques complementàries al servei de la Serradora. També se li ha ofert formació en competències laborals i formació en competències transversals, dins de la jornada laboral. A més, s’ha realitzat un itinerari de seguiment per dotar-lo de les eines necessàries per al seu desenvolupament laboral. D’aquesta manera, es facilitarà que la persona pugui optar a un lloc de treball un cop finalitzat el programa. 

Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel SOC, juntament amb el Departament d’Empresa i Treball, i és finançada pel Fons Social Europeu. Amisol es va acollir al programa per primera vegada el 2020, amb la incorporació d’una treballadora amb un contracte de treball a jornada completa durant un any a la Llar-residència de l’associació.

No Comments

Post A Comment

X