10é ANIVERSARI DEL BAR CASAL

A Finals de l’any 2009 l’Associació Amisol inicià la gestió del Bar Casal, sent aquest any el seu 10e aniversari.

 

Per aquest motiu durant les vacances dutes a terme el mes de setembre, s’ha fet una remodelació estètica per tal d’aconseguir un espai més acollidor i confortable.

 

L’acte d’inauguració i celebració de l’aniversari es durà a terme el proper dissabte dia 5 d’octubre a les 18h on comptarem amb musica en directe!

 

El Bar Casal és un punt d’encontre per a molts solsonins/es, un espai que treballa des de la mirada social per integrar a l’ àmbit laboral i social, persones amb discapacitat.  És, en certa manera, una finestra del projecte d’Amisol, un altaveu de la realitat d’aquestes persones.

 

Disposa d’una àmplia sala, lluminosa i acollidora, on promou la trobada d’entitats, famílies, i agrupacions de la comarca per celebrar-hi reunions, xerrades, tallers i celebracions de tot tipus, així com també una terrassa acollidora i discreta amb zona infantil.

 

Tots els clients del servei de bar, estan fent un consum responsable, recolzen el dret de les persones amb discapacitat i contribueixen amb el nostre projecte.

 

Properament us anirem informant de les novetats que tindrem al Bar Casal

 

No hi podeu faltar, us hi esperem!

No Comments

Post A Comment

X