AMISOL I EL BISBAT DE SOLSONA FIRMEN UN CONVENI PER UNA NOVA LLAR-RESIDÈNCIA

S’ubicarà a l’antiga casa de les Monges, a la part posterior del Seminari, on fins fa aproximadament un any encara hi residien les monges del Cor de Maria

La llar – residència d’Amisol té una capacitat de 21 places les quals, a dia d’avui, no n’hi ha cap de disponible. Per aquest motiu, sorgeix la necessitat de poder ampliar aquest servei i buscar diferents alternatives on ubicar la nova llar-residència. En vista que el Bisbat de Solsona tenia un espai idoni per poder realitzar l’activitat, es va iniciar el contacte i les posteriors reunions per arribar a un acord.Aquest edifici és l’antiga casa de les Monges, a la part posterior del Seminari, on fins fa aproximadament un any encara hi residien les monges del Cor de Maria des de feia prop de 100 anys.

L’edifici, un cop fetes les obres, disposarà d’una cuina, bugaderia, menjador, sala d’estar, sala per fer tallers i 12 habitacions amb bany integrat. També disposarà d’un petit hort on poder realitzar activitats d’horticultura i una mica de jardí per poder gaudir de l’espai exterior.

Les obres de reforma s’iniciaran a partir del 19 d’agost adequant l’espai a les noves normatives, eliminant les diferents barreres arquitectòniques i s’espera poder iniciar l’activitat a principi del 2020.

Aquesta nova llar- residència permetrà la descongestió de l’actual i així poder disposar de més espais de convivència.

El contracte de lloguer signat, dona dret a Amisol a poder realitzar l’activitat a les instal·lacions per un període inicial de 15 anys a un preu molt econòmic.

No Comments

Post A Comment

X