Amisol guardonada en reconeixement a la seva trajectòria

L’Associació Amisol ha estat guardonada per la seva vessant social a la 4a edició de l’acte “Engegant la Festa”.

 

Aquesta celebració va ser promoguda per la Unió de Botiguers i Comerciants – UBIC de Solsona, l’Associació d’Empresaris per al Solsonès i l’Agència Solcar, amb la voluntat de reconèixer les empreses del territori i el seu esforç que fa possible el creixement qualitatiu i quantitatiu del Solsonès.   

La celebració va tenir lloc el dia 28 de setembre al restaurant Gran Sol de Solsona. L’acte va consistir en l’entrega del reconeixement dels premis i l’emissió d’una gravació sobre la tasca de cadascuna de les 3 entitats premiades, que enguany van ser l’empresa Grifell, l’artista Pau Reig i l’Associació Amisol.  

Entenent que aquest reconeixement posa en valor la tasca social que l’Associació Amisol aporta a la comarca i premia la trajectòria de la seva activitat empresarial, van anar a recollir el reconeixement els i les representants dels professionals que estan en contacte directe amb les persones amb discapacitat que treballen al Centre Especial de Treball. Aquestes persones es van escollir per ser les més veteranes de cada centre: el Manel Rodríguez de la serradora, la Gemma Novas de Textil Olius, la Maria Vila de Simet i l’Eva Isanta del Bar Casal, els quals van assistir-hi en representació de totes les persones treballadores.   

Moltes felicitats a tota la comunitat d’Amisol!!!  

No Comments

Post A Comment

X