Amisol rep el suport de la Fundació ”la Caixa” per a l’equipament d’una sala d’informàtica

L’entitat social rep una aportació de 6.000 euros de la Fundació ”la Caixa” a través de CaixaBank, que disposa d’una xarxa d’oficines que permet detectar les necessitats socials i canalitzar els ajuts

 

L’Associació Amisol ha rebut el suport de la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, amb una aportació de 6.000 euros, per a l’equipament d’una sala d’informàtica de l’Associació Amisol.

El director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida, Víctor Martínez i el director de l’oficina de CaixaBank a Solsona, Aleix Pla, s’han reunit amb el president de l’Associació Amisol, Josep Caballol i amb la tresorera Anna Boix, per fer efectiva la col·laboració que permetrà l’adquisició d’ordinadors.

Aquests ordinadors serviran per al desenvolupar el Projecte de digitalització d’Amisol, i que permetrà que les persones amb discapacitat puguin millorar l’ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), i millorar la seva autonomia, el desenvolupament personal, l’estimulació cognitiva i la comunicació.

Aquest gest solidari contribuirà al manteniment de les activitats de l’associació i a continuar oferint un servei de qualitat a les persones que atenem.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

 

No Comments

Post A Comment

X