El Servei Enllaç de l’Associació Amisol agraeix la participació de les empreses locals

El Servei ha aconseguit tres insercions laborals i sis convenis de pràctiques no laborals en empreses des de l’inici del programa 2021-2022 

 

El Servei Enllaç de l’associació Amisol vol agrair la disposició i la participació de les empreses locals en el servei. Des de l’inici del programa, el dia 1 de juliol, s’han pogut fer efectius tres contractes de treball i sis convenis de pràctiques amb empreses del territori. 

Enguany, les empreses concretes que han col·laborat amb el servei són: Riuverd Insercció SCCL, Supermercat Llobet, Escola Arrels, Tallers Tamesis SLL, Tèxtil Olius SA, Perruqueria Rosa Mari i Lleure Quàlia. Des d’Enllaç es vol agrair a totes elles la participació i es vol destacar l’augment de col·laboracions i l’increment de la consciència social any rere any en el món empresarial.  

Actualment, des del Servei Enllaç s’atenen a deu persones que busquen la inserció laboral. Per una banda, s’elabora un perfil professional, on es determinen els interessos i les habilitats de cadascuna per poder enfocar la recerca i la formació cap a l’àmbit professional que més interessi a cada persona atesa. Per altra banda, es creen vincles amb les empreses determinades i es fa un seguiment un cop s’ha arribat a un acord. Així doncs, el servei ofereix una oportunitat per tenir un primer contacte amb el món laboral per, posteriorment, aconseguir una inclusió laboral completa.  

L’equip que forma el servei està compost per una preparadora laboral, una persona encarregada de l’alfabetització informàtica i una prospectora empresarial, a més d’una coordinadora i d’un suport administratiu. 

El Servei Enllaç segueix essent possible gràcies al projecte SIOAS, projecte subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball i objecte de cofinançament per part del Fons Social Europeu.

No Comments

Post A Comment

X