LA FUNDACIÓ LA CAIXA I CAIXABANK COL·LABOREN AMB AMISOL

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de 6.000 euros de la Fundació “la Caixa”, ha contribuït a l’equipament de la nova sala de fisioteràpia de l’Associació Amisol.

El director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida, Víctor Martínez i el director de l’oficina de CaixaBank a Solsona, Aleix Pla, s’han reunit amb la gerent de l’Associació Amisol, Carla Vendrell Garrabou, per fer efectiva la col·laboració que millorarà la nova sala de fisioteràpia.

Aquest espai permetrà que els fisioterapeutes avaluïn, plantegin i duguin a terme programes de rehabilitació (tractament) per millorar i recuperar les funcions motores, maximitzar el moviment, alleujar les síndromes doloroses i tractar i prevenir les alteracions físiques associades a malalties, lesions i altres discapacitats. Per tal d’aconseguir una millor qualitat de vida.

Aquest gest solidari contribuirà al manteniment de les activitats de l’associació i a continuar oferint un servei de qualitat a les persones que atenem.

Agraïm a CaixaBank i a la Fundació “la Caixa” la seva col·laboració en benefici de les persones amb discapacitat.

PER A TU, PER A TOTS, PER A ELLS!

No Comments

Post A Comment

X