NUS GENUÍ: la nova marca de l’associació Amisol

NUS GENUÍ: la nova marca de l’associació Amisol

Nus genuí és una marca que surt de la llarga trajectòria que Amisol té en fomentar la inserció laboral de persones amb discapacitat i en risc d’exclusió. Formem part del projecte social de l’Associació Amisol, entitat que vetlla per l’exercici ple dels drets de les persones amb discapacitat i les seves famílies, i per millorar la seva qualitat de vida al llarg de la seva trajectòria vital, creant i gestionant els serveis i els suports necessaris.

Som una entitat que estem en continu creixement, i això és en part gràcies als nous reptes i nous projectes que ens plantegem, per tal de donar cada cop més cobertura a les demandes i necessitats del sector. Amb aquesta filosofia ha sorgit aquest projecte i amb ell la marca Nus Genuí.

Nus Genuí ofereix productes amb un disseny únic i exclusiu gràcies a les diferents aliances creades amb entitats, empreses i/o col·laboradors que aporten un valor afegit  en ell i que en molts dels casos són de sèries limitades. Els productes s’elaboren de manera artesana  conjuntament amb les persones amb discapacitat de l’entitat.

Una de les principals característiques es que són productes elaborats a partir de teles i/o fusta creant així obres úniques amb un gran component creatiu i artístic. I es d’aquí on sorgeix el nom:

NUS: És el vincle que tenen els dos principals materials que la marca utilitza. Per una banda la roba, que per tal d’unir les diferents parts per elaborar els productes, es creen nusos i costures d’unió, i per l’altra, la fusta que per la seva pròpia naturalesa crea nusos.

GENUÍ: perquè són peces úniques fetes per persones úniques

La producció es fa a través de diferents tallers adaptats segons les necessitats de cada persona, amb el suport d’una professional que ajuda a decidir el tipus de producte, i a elaborar-lo.

Fem productes innovadors, de proximitat, i fets a mà. És una marca pròpia i exclusiva, i que ofereix ocupació a persones que necessiten un suport per a desenvolupar el seu treball, potenciant la seva creativitat, la psicomotricitat, i millorant aspectes emocionals i cognitius. Nus Genuí vol potenciar i visibilitzar les capacitats de les persones,  i aportar un valor social afegit.

Molt aviat podreu trobar els productes a @nusgenui o a www.amisolstore.com

No Comments

Post A Comment

X