L’AMISOL DESENVOLUPA UN PROJECTE D’AMPLIACIÓ I CREIXEMENT

L’Associació Amisol està realitzant un Projecte d’ampliació i desenvolupament de l’entitat des de l’any 2019, gràcies a que vam rebre una subvenció dins del marc de la convocatòria de Projectes Singulars per al foment de l’economia social i del cooperativisme, promogut per la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, del Departament de Treball, Afers social i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte respon a la necessitat d’augmentar els serveis d’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual del Solsonès, i a ampliar els espais de l’entitat. S’han anat realitzant diferents accions durant el 2019 i 2020, entre les quals destaquem:

 

  • Elaboració del Pla estratègic.
  • Obertura d’una nova Llar- residència.
  • Habilitació del nou edifici del seminari per a traslladar-hi els serveis de l’àrea social i els serveis centrals.
  • Ampliació de diferents serveis.
  • Accions de difusió i comunicació, realització de campanyes de comunicació i actes culturals i socials.

Subvencionat pels Projectes Singulars en el marc del foment de l’economia social i del cooperativisme, dins del Programa marc de cooperació público-privada ARACOOP

No Comments

Post A Comment

X