AMISOL S’ACULL AL PROGRAMA DE TREBALL I FORMACIÓ ACOL DEL SERVEI D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA

L’Associació Amisol enguany ha incorporat una persona al seu equip de la Llar-residència gràcies al programa ACOL, que és un Programa de Formació i Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya, destinat a persones amb autorització de residència temporal. S’ha facilitat un contracte de treball a jornada complerta durant un any a una dona migrada que complia els requisits específics per acollir-se al programa. Durant aquest any, se li han assignat tasques complementàries al servei de la Llar-residència Amisol. També se li oferirà un programa de formació en competències laborals, dins de la jornada laboral, i un itinerari de seguiment dotant de les eines necessàries per al seu desenvolupament laboral. D’aquesta manera, es facilitarà que la persona pugui optar a un lloc de treball un cop finalitzat el programa.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, juntament amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, i està finançada pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu de Catalunya 2014-2020.»

No Comments

Post A Comment

X