AMISOL ORGANITZA UN TALLER DE PERCUSSIÓ CORPORAL AMB SANTI SERRATOSA

 

El proper 3 de desembre, en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, l’associació Amisol organitza un taller per celebrar aquesta diada.

 

És una activitat de percussió corporal dirigida i conduïda per Santi Serratosa aplicant el mètode SSM (Senyalització, Seqüenciació i Música). Segons Santi, a partir del reconeixement del nostre cos com a instrument, es desenvoluparà la coordinació, la capacitat de concentració i la creativitat mitjançant l’ús de la percussió corporal. Sense oblidar la part estètica de la música, treballada a partir de seqüències, jocs i creació de coreografies rítmiques. També es potenciaran diferents formes d’aprenentatge, així com el treball en grup.

 

El taller tindrà lloc a la Sala Polivalent a les 17,30h i cal inscripció prèvia. Per poder-vos inscriure us heu de registrar al següent enllaç https://forms.gle/T8nMYLxwE1eD5HtQ7 abans del dia 28 de novembre.

L’activitat és apta per a totes les edats. Els menors d’edat hauran d’estar supervisats per un adult.

No Comments

Post A Comment

X