POSADA EN MARXA DEL CONSELL ASSESSOR DE L’ASSOCIACIÓ AMISOL

Aquest mes de juny s’ha constituït el Consell Assessor d’Amisol, format per 13 professionals de diferents àmbits amb l’objectiu de guiar i assessorar sobre el futur de l’entitat.
La missió d’Amisol és vetllar per l’exercici ple dels drets de les persones amb discapacitat; oferir tota mena de serveis i suports que els permetin assolir el màxim desenvolupament humà, la plena inclusió social i la millora de la qualitat de vida basada en la seva realització personal, així com, també, atendre i acompanyar a les seves famílies.
Per poder-la dur a terme, l’entitat es proposa créixer en els propers anys, tant pel que fa a l’oferta de serveis per a cobrir les necessitats del territori, com en l’oferta de noves activitats econòmiques; per fer-ho, comptarà amb l’assessorament del Consell Assessor, on els seus membres provenen dels àmbits de la indústria, la sanitat, l’educació, el tercer sector social, l’administració pública del territori i l’advocacia.
Recentment ha tingut lloc la primera trobada en la qual s’ha fet un breu recorregut per les instal•lacions, s’ha presentat la memòria d’activitats, els comptes i els projectes de futur, i tot plegat ha donat peu a crear-se una conversa enriquidora i posada en comú dels diferents punts de vista, donada la pluralitat de sectors representats.
A partir d’ara, el Consell es reunirà un cop a l’any, i l’entitat comptarà amb la col•laboració dels seus membres quan ho sol•liciti per tractar temes específics.

No Comments

Post A Comment

X