“ELS ÀNGELS SECRETS D’AMISOL” ACONSEGUEIXEN EMOCIONAR I FER PASSAR UNA BONA ESTONA A UN PÚBLIC MOLT ENTREGAT

El passat diumenge 19 de maig, la Sala Polivalent de Solsona es va omplir de gom a gom per acollir la primera passarel•la de moda inclusiva organitzada per l’Associació Amisol amb els comerços de proximitat. Unes 500 persones van assistir a l’acte per conèixer de prop “els nostres àngels secrets”.

Aquest acte s’emmarca dins l’eix temàtic de la moda, ja que enguany s’ha escollit aquest tema com a fil conductor de diverses activitats que s’estan fent. D’aquí sorgí la idea de fer una passarel•la de moda inclusiva fent partícips els comerços més propers i gràcies als quals s’ha pogut dur a terme.

L’esdeveniment va començar amb una emotiva presentació on es va remarcar que “Per nosaltres la perfecció és la imperfecció de les persones, totes som diferents, amb unes capacitats o unes altres (…) són els nostres àngels secrets, persones que en el dia a dia encara no hi són presents, per a les quals ens queda encara molt per fer, molt per desmitificar, molt per treure estigmes, molt per treure les etiquetes”.

Tot seguit es va projectar el vídeo “Un dia a l’Amisol”, on es plasma com és un dia a la nostra entitat, des del moment en què els usuaris es lleven fins el moment de tornar cap a casa. Un dia ple d’activitats, somriures, emocions que els nostres usuaris gaudeixen amb l’ajuda de tots per millorar i fomentar la integració a la societat.
A continuació, es va presentar el producte d’edició limitada, que gràcies a la col•laboració de la il•lustradora Anna Terricabras es va poder dur a terme. Aquest producte, del qual només se n’han fet 200 unitats, consisteix en una totebag, una bossa de cotó amb el dibuix de la il•lustradora decorat amb pinzellades pels usuaris d’Amisol, que la fan única i que cada una porta el nom del seu artista.

I per finalitzar, es va donar pas a la passarel•la de moda inclusiva on tothom que hi va voler participar hi va tenir cabuda -usuaris, treballadors, familiars i persones vinculades als comerços- perquè els i les models reals són les persones reals. Les més de 45 persones van lluir la moda, els complements i els estilismes de 30 establiments de Solsona: LC7-jeans La Cotillaira, Ca la Carme, Dariku, Len-per Maria Prat, Cal Davesas, Valentí, Micuxú, Moda Raquel, Torra Stil, Maxidiez, Bufau, Weli Weli, Ops, Sanpons, TKS Sports Ribera, Tandem, Pentex, Tatiana, Òptica Roure, Opticalia Centre visió, Òptica Jané, La Palmera, Perfumeria Torres, La macarulla, Motocard, Calçats Ribalta, Perruqueria Nuri, Equilibri perruquers, Perruqueria Ester i Perruqueria Lluïsa.

També vam poder gaudir de la música en directe dels solsonins Eduard Gener, Maxi Balceda, La Quinta i The Mentres.

Només ens queda donar les gràcies a tots ells, a tota la gent que va fer possible que l’acte fos tot un èxit, a l’Elis Colell per presentar i amenitzar l’acte, al Sergi Estany, per fer tot el reportatge fotogràfic, a l’Ajuntament de Solsona, per cedir-nos l’espai i els recursos de la Sala Polivalent, i a totes les persones que hi van ser presents.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

No Comments

Post A Comment

X