GRAN EXIT A LA 1a JORNADA DE RESPONSABILITAT SOCIAL EMPRESARIAL

El passat dijous 21 de març, es va dur a terme la primera jornada de Responsabilitat Social Empresarial del Solsonès i rodalies. L’acte adreçat a tots/es els/les empresaris/es del Solsonès, Cardona i Oliana es va celebrar a l’Auditori de la Sala Polivalent de Solsona.

Un total de 80 persones van assistir a la jornada.

L’acte es va iniciar amb un diàleg entre els ponents Ester Lao de la Fundació Manuel Lao, Esther Carreras de La Fageda, Ramon Térmens de Taurus Group. Tres cares de la Responsabilitat Social Empresarial orientada a la integració social de les persones que estan en risc d’exclusió. La primera aporta el capital i permet que es destini a aquesta causa; la segona contribueix a promoure solucions que afecten de forma directa a la societat com a objectiu principal; i l’última empatitza directament amb la responsabilitat social degut a la seva experiència personal.

Després del diàleg dels ponents convidats, les 4 entitats organitzadores i impulsores de l’acte, Associació Amisol, Fundació Volem Feina, Riuverd Empresa d’Inserció i SOL del Solsonès van presentar el dossier ACTUA 365 amb l’objectiu de sensibilitzar les empreses del territori, i oferir diverses accions i propostes perquè puguin dur a terme la seva responsabilitat social en funció de les necessitats i la implicació que vulguin tenir.

Un cop finalitzat el piscolabis, organitzat pel Bar del Casal i Riuverd amb productes locals, vam tenir l’immens plaer de poder escoltar a Jil Van Eyle, creador del Teaming, que ens va explicar en què consisteix la idea de poder col•laborar a través del micromecenatge, amb l’aportació d’un euro al mes.

Volem donar les gràcies també al Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona, l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i el Servei d’Ocupació de Catalunya per la seva col•laboració en l’acte i a tots els assistents.
La discapacitat, la malaltia mental i el risc d’exclusió social són universals i transversals. NO entén d’edats, de sexes ni d’ètnies… en qualsevol moment et pot tocar. Les persones som responsabilitat de tothom, AVUI SÓN ELLS, DEMÀ POTS SER TU.

No Comments

Post A Comment

X