1a JORNADA DE RESPONSABILITAT SOCIAL EMPRESARIAL

El proper dijous dia 21 es durà a terme la primera jornada de Responsabilitat Social Empresarial del Solsonès i rodalies. L’acte adreçat a tots/es empresaris/es del Solsonès, Cardona i Oliana, es celebrarà a l’Auditori de la Sala Polivalent de Solsona de les 13.15h fins a les 16.00h.

Aquests acte, impulsat i organitzat per les 4 entitats socials de Solsona que formen el grup ACTUA 365 amb la col·laboració del Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona, l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i el Servei d’Ocupació de Catalunya pretén que les empreses prenguin consciència de la responsabilitat social i del paper fonamental que haurien de desenvolupar.

És comptarà amb la presència dels ponents Ester Lao de la Fundació Manuel Lao, Esther Carreras de La Fageda, Ramon Térmens de Taurus Group i Jil Van Eyle creador de Teaming

Associació Amisol, Fundació Volem Feina, Riuverd Empresa d’Inserció  i SOL del Solsonès, entitats socials que donen servei al territori, presentaran el dossier ACTUA 365

La raó de ser de totes elles és l’atenció a les persones en risc d’exclusió social i laboral, tot facilitant que cada persona tingui el seu projecte de vida, un lloc integrat en la societat i que se’n senti part.

ACTUA’365 és un projecte conjunt de les 4 entitats socials del Solsonès on s’ofereixen diverses accions i propostes perquè les empreses puguin iniciar-se o portar a terme la seva responsabilitat social en funció de les necessitats i la implicació que vulguin tenir.

La discapacitat, la malaltia mental i el risc d’exclusió social són universals i transversals. NO entén d’edats, de sexe ni d’ètnies… en qualsevol moment et pot tocar. Les persones som responsabilitat de tothom, AVUI SÓN ELLS, DEMÀ POTS SER TU.

Durant la mitja part hi haurà un piscolabis a peu dret.

Cal confirmar assistència a l’acte a través del següent formulari: https://goo.gl/forms/mZMgz14oiMz4jxl02

Us hi esperem!

No Comments

Post A Comment

X