CANTADA DE NADALES

El passat dimarts dia 18 de desembre, Amisol conjuntament amb l’escola Arrels, l’escola Setelsis i les Zer el Solsonès vam oferir una cantada de nadales a la Plaça del Camp sota l’arbre de palets que l’entitat té exposat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona, en motiu de les festes nadalenques.

L’acte va comptar amb la participació del voltant de 300 cantaires entre infants de les diferents escoles i usuaris del servei de teràpia ocupacional d’Amisol. El públic assistent va poder gaudir d’un recital de set nadales assajades durant aquest trimestre pel professorat de música de les diverses escoles i d’Amisol. També, en finalitzar l’actuació, tots plegats vam poder fer cagar el tió gegant del Consell Comarcal del Solsonès al ritme del famós “caga tió”.

Aquesta cantada inclusiva va ser una proposta de l’entitat a les escoles de la comarca amb la finalitat d’apropar el món de la discapacitat als nostres infants; per la qual cosa agraïm a totes elles la bona acollida que ha tingut i valorem molt positivament aquesta estona compartida.  Fem extensiu aquest agraïment al fotògraf Marc Ramonet per captar aquests bons moments i a tothom que ens va acompanyar.

No Comments

Post A Comment

X