La junta

Composició Junta Directiva d’Amisol

La junta directiva es reuneix mensualment i regeix, administra i representa l’Associació. Us hi podeu posar en contacte per correu electrònic a: junta@amisol.cat

 

La junta està formada pels següents membres:

 Josep Caballol Guilanyà – President

Formació B.U.P. Formació financera i lideratge comercial de BANCA.
Gestor Comercial de Banca.
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2014
La meva vinculació amb l’associació es aportar ajuda a la tasca de gestió de l’entitat i col·laborar en la trajectòria de present i futur. La vinculació no em ve per cap familiar afectat sinó perquè el meu millor amic, ell si que amb un fill usuari d’Amisol hem va demanar si volia formar part de la Junta, i vaig accedir sense dubtar.

Josep-Lluís Alonso Rodríguez – Vicepresident

Diplomat en Ciències Empresarials
Administració Comptable
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2010
La meva vinculació amb Amisol es relaciona amb el fet que el meu germà és usuari i membre del col·lectiu d’Amisol des de l’any 1998. Aquest fet em va fer prendre consciència de la gran tasca que desenvolupa l’Associació a la nostra comarca. No vaig dubtar poder formar part de l’associació quan se’m va proposar, i poder contribuir a que Amisol continuï desenvolupant la seva missió i objectius per l’atenció a les persones amb discapacitats.

Francesc Ester i Fabrias – Tresorer

Formació Professional
Exerceixo com a rellotger al negoci familiar que regento amb la meva dona.
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juliol del 1992
M’encanta formar part d’aquesta entitat, opino que a tothom li beneficiaria viure l’experiència ja que és molt gratificant i t’aporta molt més del que pots aportar.

Ramon Segués Coromines – Secretari

Diplomat en professorat d’EGB, especialitat Filologia i Educació Musical.
Mestre d’escola rural.
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2000
La meva vinculació amb l’Associació neix per amistat i es referma per llaços familiars. Crec sincerament que el que fa més feliç és contribuir a la felicitat dels altres; ho crec i procuro practicar-ho. Per això estic tan content de poder posar el meu insignificant granet de sorra a aquesta fantàstica aventura que és AMISOL, on cada dia, un grup d’excel·lents professionals fan que la vida de les persones amb discapacitat sigui més justa, més plena i més agradable.

Ramon Xandri i Sole – Vocal

Batxilletat Superior
Pre-jubilat de banca
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Setembre del 2015
Com regidor d’entitats socials de l’Ajuntament de Solsona, represento a aquesta Entitat dins l’associació per poder col·laborar i ajudar de forma més directa.

Jordi Ramonet Tarrés – Vocal

Batxillerat (COU)
Administratiu
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2012
A parts dels vincles d’amistat que m’uneixen amb alguns usuaris i treballadors, com a soci, formo part de la família d’Amisol des de fa més de 30 anys.
Em van proposar formar part de la Junta Directiva amb el càrrec de vocal, on hi estic molt a gust i motivat aportant el corresponent granet de sorra per tirar endavant aquest gran projecte que és Amisol.

Inma Gonzalez Ribes – Vocal

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida.

Títol d’especialista en Medicina Familiar i Comunitària.

Metgessa d’Atenció Primària de Salut al CAP de Solsona des del 1993.

Membre de la junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2018

Tota la meva experiència laboral ha estat a Solsona on hem arrelat la meva familia i jo. Tants anys als Solsonès i el nostre tarannà de servei ens han creat lligams amb gent i entitats de la comarca. Amisol n’és una d’elles. Gairebé tot l’any pujo al taller a pasar visita un cop per setmana. Arran del contacte amb els usuaris  i tots els que hi treballen  m’ha fet sentir la necessitat de formar part de la junta i ajudar a gestionar temes i decisions de l’associació.

 Judit Cardona Calvo – Vocal

Mestra d’Educació Especial i Primària.

Actualment treballo com a empresària agrícola.

Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2018

Sóc mare de dos fills, un amb necessitats especials. Vaig acceptar la proposta d’estar a la Junta d’Amisol per tal d’ajudar en tot el que fos possible al benestar de les persones amb necessitats especials. Un cop dins, m’he adonat de l’excel.lència de l’entitat i això em motiva a seguir aportant tot el que em sigui possible per tirar-la endavant.

 

Joan Garriga i Torres – Vocal

Enginyer Agrònom

Enginyer i Empresari Agrari.

Membre de la Junta Directiva de l´Associació Amisol des del Juny del 2014.

Sóc pare d’un nen discapacitat, el que em fa molt conscient de la importància de la feina que dur a terme Amisol a la nostra Comarca, de cara a atendre les necessitats de les persones amb discapacitats, amb la màxima solvència i satisfacció. Entre tots hem de consolidar i fer créixer aquest projecte tant il·lusionant i compromès.

X