La junta

Composició Junta Directiva d’Amisol

La junta directiva regeix, administra i representa l’Associació. Us hi podeu posar en contacte per correu electrònic a: junta@amisol.cat

 

La junta està formada pels següents membres:

 Josep Caballol Guilanyà – President

Formació B.U.P. Formació financera i lideratge comercial de BANCA.
Gestor Comercial de Banca.
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2014
La meva vinculació amb l’associació es aportar ajuda a la tasca de gestió de l’entitat i col·laborar en la trajectòria de present i futur. La vinculació no em ve per cap familiar afectat si no perquè el meu millor amic, ell si que amb un fill usuari d’Amisol hem va demanar si volia formar part de la Junta, que vaig accedir sense dubtar.

Josep-Lluís Alonso Rodríguez – Vicepresident

Diplomat en Ciències Empresarials
Administració Comptable
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2010
La meva vinculació amb Amisol es relaciona amb el fet que el meu germà és usuari i membre del col·lectiu d’Amisol des de l’any 1998. Aquest fet em va fer prendre consciència de la gran tasca que desenvolupa l’Associació a la nostra comarca. No vaig dubtar poder formar part de l’associació quan se’m va proposar, i poder contribuir a que Amisol continuï desenvolupant la seva missió i objectius per l’atenció a les persones amb discapacitats.

Francesc Ester i Fabrias – Tresorer

Formació Professional
Exerceixo com a rellotger al negoci familiar que regento amb la meva dona.
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juliol del 1992
M’encanta formar part d’aquesta entitat, opino que a tothom li beneficiaria viure l’experiència ja que és molt gratificant i t’aporta molt més del que pots aportar.

Ramon Segués Coromines – Secretari

Diplomat en professorat d’EGB, especialitat Filologia i Educació Musical.
Mestre d’escola rural.
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2000
La meva vinculació amb l’Associació neix per amistat i es referma per llaços familiars. Crec sincerament que el que fa més feliç és contribuir a la felicitat dels altres; ho crec i procuro practicar-ho. Per això estic tan content de poder posar el meu insignificant granet de sorra a aquesta fantàstica aventura que és AMISOL, on cada dia, un grup d’excel·lents professionals fan que la vida de les persones amb discapacitat sigui més justa, més plena i més agradable.

Ramon Xandri i Sole – Vocal

Batxilletat Superior
Pre-jubilat de banca
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Setembre del 2015
Com regidor d’entitats socials de l’Ajuntament de Solsona, represento a aquesta Entitat dins l’associació per poder col·laborar i ajudar de forma mes directa.

Jordi Ramonet Tarrés – Vocal

Batxillerat (COU)
Administratiu
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2012
A parts dels vincles d’amistat que m’uneixen amb alguns usuaris i treballadors, com a soci, formo part de la família d’Amisol des de fa més de 30 anys
Em van proposar formar part de la Junta Directiva amb el càrrec de vocal, on hi estic molt a gust i motivat aportant el corresponent granet de sorra per tirar endavant aquest gran projecte que és Amisol.

Jordi Santasusana i Soldevila – Vocal

Infermeria
Infermer
Membre de la junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2014
Ja fa molts anys que conec l’associació des del nou camí fins ara ja que hi tinc dos cosins que en son usuaris. La meva vinculació va augmentar quan al treballar al CSS juntament amb la Dra. Imma G vam començar a venir a veure als usuaris tan al taller com a resi. La Rosa ens va proposar que seria bo que un cop per setmana els anéssim a veure i així els vaig anar coneixent mes a tots.
Desprès en van oferir entrar a la junta i no m ho vaig pensar gens i l vaig acceptar formar-ne part i així poder posar el meu granet de sorra i ajudar en tot el que esta al meu abast a l’associació i a difondre la seva gran tasca.

 Pilar Ibarbia i Albets – Vocal

Graduat Escolar – EGB
Operaria fàbrica
Membre de la Junta Directiva de l’Associació Amisol des del Juny del 2010
Treballo en una fàbrica de components sinteritzats i soc mare de dos fills: l’Andreu i la Marta. L’Andreu va néixer l’any 1990, amb microcefàlia. Penso que hi ha d’haver familiars implicats perquè som qui trobem les mancances i podem aportar a l’entitat possibles millores. Sentim la necessitat de donar-los una vida millor.

Joan Garriga i Torres – Vocal

Enginyer Agrònom

Enginyer i Empresari Agrari.

Membre de la Junta Directiva de l´Associació Amisol des del Juny del 2014.

Sóc pare d’un nen discapacitat, el que em fa molt conscient de la importància de la feina que dur a terme Amisol a la nostra Comarca, de cara a atendre les necessitats de les persones amb discapacitats, amb la màxima solvència i satisfacció. Entre tots hem de consolidar i fer créixer aquest projecte tant il·lusionant i compromès.

X