AGRAÏMENT PEL CONCERT SOLIDARI DE TOTS SANTS

Volem donar les gràcies al Gerard Flotats, la Maria Reinon i la Paulina Dumanaite per oferir-nos un magnífic concert solidari de Tots Sants el passat dia 1 de novembre a la Sala dels Sants Màrtirs de Solsona, en el qual van assistir un centenar de persones.

Per als que no els coneixeu, el Gerard Flotats (violoncel·lista) començà els estudis de violoncel als 8 anys a l’Escola Municipal de Música de Solsona. Més tard va estudiar al Conservatori de Cervera i als 15 anys va anar a estudiar a Anglaterra amb una beca de música. Actualment és membre titular de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC).

La Maria Reinon (violinista) també és membre de la JONC. Va començar a estudiar violí als 3 anys a El Musical – Conservatori de Bellaterra on més tard va cursar els estudis de Grau Professional de Música.

I finalment, la Paulina Dumanaite (pianista) va començar els estudis musicals als 5 anys a l’escola de música de la seva ciutat natal, a Lituània. Posteriorment va accedir a l’Escola Nacional d’Arts de Vilnius i més tard va estudiar a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb una beca de la fundació Rostropovich, on va finalitzar els estudis amb matrícula d’honor. Paulina ha obtingut els reconeixements més distingits arran de la seva extensa experiència en concursos internacionals arreu d’Europa.

També volem donar les gràcies a totes les persones que van venir, ja que gràcies a la seva col·laboració es va poder recaptar 701,10€ a la taquilla inversa. Aquests diners aniran destinats a l’associació per al manteniment de les activitats i per continuar oferint un servei de qualitat als nostres usuaris.

PER A TU, PER A TOTS, PER ELLS

concert solidari tot sants 2018
No Comments

Post A Comment

X