CAIXABANK SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB AMISOL

El president de l’associació Amisol, Josep Caballol, i els representants de Caixabank, Joaquim Macià i Josep Galvé, director d’institucions de CaixaBank a Catalunya i director d’institucions de CaixaBank a Lleida, respectivament, han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb l’entitat per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats d’inserció laboral i de creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat.

L’aportació que ha destinat Caixabank als projectes de l’entitat ha estat de 25.000€ amb la finalitat de promoure la inserció sociolaboral del col·lectiu. Aquesta col·laboració s’emmarca en la convocatòria d’Inserció Sociolaboral 2018.

Aquest gest solidari contribuirà al manteniment de les activitats de l’associació i a continuar oferint un servei de qualitat als nostres usuaris.
Agraïm a Caixabank la seva aportació econòmica en benefici de les persones amb discapacitat.

PER A TU, PER A TOTS, PER A ELLS!

caixabanc_conveni
No Comments

Post A Comment

X